Vereiken

het bedrijf voor al uw zonwering
Verandazonwering.

Voor wie een serre of veranda heeft, is de Summerlight® eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het glazen of plexiglazen dak geleid, zodat hinderlijk zonlicht en warmte buiten kunnen worden gehouden. In de serre kan daardoor altijd een aangename temperatuur worden gerealiseerd, zowel 's zomers als 's winters.

De unieke veerconstructie van de Summerlight zorgt ervoor dat het doek altijd strak gespannen staat. Samen met het serredak vormt de zonwering een harmonieus geheel.
Elektrische bediening is een absolute must voor dit type zonwering. Deze kan desgewenst worden voorzien van een zon- en windautomaat zodat altijd voor een aangename temperatuur wordt gezorgd, ook als u niet thuis bent. Natuurlijk behoort ook afstandsbediening tot de mogelijkheden.Doek:Wij maken graag gebruik van Soltis 92 zonweringsdoeken, deze hebben de volgende voordelen:

-Ademend doek
-+/- 90% van de energie wordt weggefilterd
-Afwasbaar
-Neutraal uiterlijk


Summerlight.

- De Summerlight kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter.
Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden.

- Verkrijgbaar in RAL 9010 (wit), RAL9016 (wit), RAL 9001 (crème) en RAL 8019 (bruin)

In de bovenkap is een opname voor een borstel gemaakt, zodat de opening tussen de kap en de treklijst enigszins afgedicht kan worden.